Celebracions del diumenge de Rams a s’Illot, sa Coma, i Cala Millor

El Diumenge de Rams és una de les festivitats més importants per als cristians de tot el món, que marca l’inici de la Setmana Santa i commemora l’entrada triomfal de Jesús a Jerusalem abans de la seva crucifixió.
A s’Illot com fan cada any avançaren la celebració al dissabte dia 1 d’abril, i el rector de la parròquia Mn Baltassar Morell, va celebrar la missa i benedicció dels rams.
A l’església de Santa Maria de sa Coma la celebració va ser el diumenge dia 2 a les 10 del matí, avançant mitja hora la celebració sobre l’horari habitual, començava amb la benedicció dels rams a càrrec de Fra Tomeu Pastor, seguida de la processó per la plaça de l’església i la missa de la passió.
Pel que fa a la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, a les 12 del migdia Mn Joan Servera, començava la celebració i benedicció dels rams al passeig davant al mar , per seguidament dirigir-se els fidels en processó cap a la parròquia, on continuà la lectura de la passió i la celebració.
Fotos S’Illot: Cati Veny


Fotos sa Coma: Magdalena Ordinas


Fotos Cala Millor: Manuel Pedrajas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.