Tertúlia amb Llorenç Galmés, President del PP de Mallorca.

El passat dilluns dia 3 d’abril els llorencins i llorencines van poder manifestar les seves preocupacions i inquietuds al president del Partit Popular de Mallorca i candidat a la presidència del Consell, Llorenç Galmés i al candidat a la batlia de Sant Llorenç, Jaume Soler, en una tertúlia que es dugué a terme a les 19.00 hores a l’Espai 36.

Temes com la manca de seguretat ciutadana, la falta de neteja i manteniment del poble, la via verda, la caça, el turisme, la construcció d’un institut i d’un polígon industrial foren, entre d’altres, temes molt presents al llarg de la jornada.

Altres punts importants, i on molts dels participants mostraren gran atenció, van ser referents a la protecció de la propietat privada i a la baixada generalitzada dels imposts, especialment l’eliminació definitiva de l’Impost de Successió i Donacions de la societat Balear.

Així mateix, no foren pocs els que manifestaren la seva incomprensió davant l’absoluta inacció del PSOE en un tema tan delicat com és el risc d’inundacions. L’actual presidenta del Consell, Catalina Cladera, no ha estat capaç de licitar cap obra durant aquesta legislatura pel que la inseguretat amb la que vivim els llorencins és ben comprensible. Davant aquesta inoperància, Llorenç Galmés anuncià que,tant la reforma de la variant i la reparació dels punts crítics, seran una de les seves prioritats per tal de garantir la seguretat dels veïnats i minimitzar els efectes davant possibles inundacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.