Multitudinària assistència a la presentació de la candidatura del PSOE de Sant Llorenç des Cardassar que encapçala Pep Jaume “Gall”

Ahir dijous 13 d’abril, va tenir lloc a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar la presentació de la candidatura del PSOE que encapçala Pep Jaume “Gall”, la presentació va despertar gran expectació entre els veïns del poble l’assistència va ser multitudinària. A la presentació assistiren la socialista i presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, i la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, a més d’altres membres del del Partit Socialista de diferentes pobles.

La presentació de l’acte va anar a càrrec d’Adrià Sancho, un jove que es presenta per primera vegada a les Eleccions Municipals amb la llistes del PSOE de Sant Llorenç.

Acabada la presentació va cedir la paraula a la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, la qual va dir entre altres coses, que des de feina vuit anys es sentia molt vinculada amb la gent de Sant Llorenç, ja que com a presidenta del Consell havia estat molt implicada amb les necessitats del poble. Va continuar explicant el treball que han fet aquests anys i el que queda per a fer.

Pel que respecte a la secretaria general del PSIB, presidenta del Govern i candidata a la reelecció Francina Armengol, va dir que: ” estic molt contenta per aquest acte meravellós amb moltíssimes persones a Sant Llorenç ,tenim un candidat magnífic per a tornar ser batle de Sant Llorenç, en Pep Gall, que ha estat capaç de mantenir la gent que hi havia i de presentar una candidatura amb sàvia nova, amb molta de gent jove, amb noves idees i noves perspectives de futur. Avui és un dia emocionant pels socialistes vos volem presentar als homes i a les dones que  acompanyaran en Pep «Gall» a les eleccions del proper 28 de maig i que han fet una passa endavant per dedicar-se a la política i servir al seu poble de Sant Llorenç, per millorar-lo i donar una qualitat de vida als seus ciutadans i ciutadanes. No és fàcil fer-ho per tant abans demanaria un fort aplaudiment per en Pep i els seus companys».

Un emocionat Pep Jaume «Gall», començà dient, jo no xerraré gaire després de les meves companyes, però dir-vos que la sort que teniu de triar un batle gras, és que ja no l’haureu d’engreixar pus (el públic assistent va rompre a fer mamballetes i riure amb ganes), però si el que vull fer es aprofitar per donar-vos les gràcies a tots els llorencins i llorencines que heu vingut, i també a tots els companys socialistes que avui m’acompanyen i que m’han ajudat i escoltat quan tenia hores baixes i plorera i m’han donat camí. Un d’ells és el batle d’Artà que el veig per allà darrera i que em va ensenyar a enviar WhatsApps amb s’hora programada, perquè jo els enviava a les dotze i a la una de la nit. També, vull agrair a tots els llorencins i llorencines que m’han donat bons consells, hi ha una persona que ens va deixar no fa gaire, sempre tenia una bona paraula o un consell en que no li demanàs amb molta d’educació. No sé si ens votava a no, però moltes gràcies Jordi.

Hem passat tots temps molt difícils, vos recordau que passarem una pandèmia, ens tancaren i vacunaren. Dins aquesta legislatura férem un canvi de batlia, i he d’agrair els companys socialistes la feina que feren. Na Maria deia que volia un any sabàtic i com a regidora de Sanitat, i li va tocar fer feia. En Sergi regidor de Protecció Civil, quan estàvem tancats ell anava a Palma a cercar el medicament per la gent que ho havia de menester. També hem tingut per primera vegada una escoleta d’estiu a sa Coma, gràcies a la feina de na Catina Rosselló, regidora de les Escoletes d’Estiu. Per acabar dir-vos que jo som en Pep Gall que sempre heu conegut i que seguiré estant a la disposició del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.