Nomenament de Fill Il·lustre a Antoni Riera Melis

El pròxim dimecres, dia 19 d’abril, a les 19.30 h tendrà lloc el plenari extraordinari pel nomenament d’Antoni Riera Melis com a Fill Il·lustre de Sant Llorenç des Cardassar.

El Sr. Antoni Riera Melis és natural de Sant Llorenç des Cardassar, destaca per la seva dedicació a l’estudi, docència, a la difusió cultural i acadèmica i a la investigació científica envers a la història.

Les publicacions, articles, ponències de les quals és autor o col·laborador, una extensa i llarga llista és només una mostra del ric recorregut de l’autor i de la solidesa i importància de la seva obra.

El nomenament en vida per Antoni Riera serà el millor reconeixement que li pot fer el seu poble, un homenatge a la seva trajectòria professional i personal , el qual podrà gaudir en vida, cosa poc habitual i per primera vegada en el municipi.

El seu nomenament servirà també, per donar-lo a conèixer entre els ciutadans del poble, sobretot per els més joves, qui veuran que l’esforç i la constància donen els sues resultats i que la passió per la investigació de la història té els seus fruits i servirà per exemple a seguir.

Després del nomenament hi haurà un refrigeri pels assistents.

 

 

Vos convidam a tots a venir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.