L’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma convoca eleccions

L’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma convoca a tots els socis i sòcies a l’Assemblea Ordinària que tindrà lloc el dissabte 22 d’abril de 2023, a les 18 hores, en primera convocatòria i, a les 18´30 hores en segona convocatòria, al local de la Gent Gran de sa Coma, carrer Mates, 4.
L’0rdre del dia serà el següent: lectura i aprovació, si cal de l’acte anterior, lectura i aprovació del pla d’ingressos i activitats 2023. Aprovació si cal de nous socis. Dimissió de la junta directiva i elecció nova junta. El president Salvador Ginard i el secretari Santiago Sevillano, informen que acabada l’assemblea hi haurà un refrigeri pels socis assistents.
De moment a les eleccions sa presentat la següent candidatura encapçalada per l’actual secretari de l’associació Santiago Sevillano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.