Fotos del sopar de Pasqua de l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera

El dissabte 15 d’abril, a les 19h l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera que presideix Valentin Pizarro, celebrà un animat sopar de Pasqua al qual assistiren uns cent socis i sòcies.
De bon matí valentes dones i homes que des de fa anys col·laboren amb l’associació conservat les tradicionals receptes serverines de generació a generació, es posaren a fer panades, rubiols i senyorets per a més de cent socis.
Al sopar, assistiren la batlessa de Son Servera Natàlia Troya i altres regidors i regidores que compartiren taula amb els sòcis i sòcies, i els felicitaren les festes. Acabat el sopar es va fer una rifa seguida de ball, el president Valetin Pizarro, en nom de la junta directiva, va agrair l’ajuda de les dones i homes que des de fa anys col·laboren amb l’associació i la bona estona que passaren durant el matí preparant el sopar de Pasqua, així com l’assistència al sopar de tots els sòcis, socies i autoritats presentes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.