L’Associació de la Gent Gran de sa Coma visitaren la Catedral de Mallorca i el Castell de Bellver

El dimecres 12 d’abril, la junta directiva de l’Associació de la Gent Gran de sa Coma van organitzar una estupenda excursió al Castell de Bellver de Palma i una visita guiada a la Catedral de Mallorca que edificada a partir del segle XIII, la seva nau central fa aproximadament 44 metres d’alçada i la converteix en una de les catedrals més altes d’Europa.
Pel que fa a la visita a la Catedral, comptaren amb un guia excepcional, el soci Sebastià Martí, que els anava explicat pinzellades de la nostra història i el treball fet per diversos arquitectes entre ells Gaudi, i la majestuositat dels seus retaules i els detalls de la magnífica capella decorada per Miquel Barceló i dedicada a la multiplicacions dels pans i peixos. La visita fou espectacular.
Pel que respecte a la visita al Castell de Bellver, els socis i sòcies que hi anaren per primera vegada
quedaren meravellats de les vistes panoràmiques i de l’entorn del Castell.
Els excursionistes després d’acabar les visites culturals, completaren el dia amb un bon dinar mallorquí al Celler de Sa Premsa de Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.