Antoni Riera Melis, Fill il·lustre de Sant Llorenç des Cardassar

Ahir vespre, a l’Espai 36 de Sant Llorenç es celebrà un plenari extraordinari de l’ajuntament amb un únic punt a l’ordre del dia: el nomenament com a fill il·lustre d’Antoni Riera Melis.
Feia molt de temps que no es veia un plenari tan concorregut. Nombrosos veïns del poble volgueren fer acte de presència per donar suport a la iniciativa que sorgí de la delegació de l’Obra Cultural Balear, encapçalada pel seu president, Tomàs Martínez i de l’associació Flor de Card que presideix Josep Cortès i que fou recollida per l’ajuntament.
El plenari començà amb la intervenció del batle que llegí la proposta de nomenament. A continuació la regidora de Cultura, Dolors Sánchez, instructora de l’expedient, destacà els mèrits de Riera i llegí un resum de la biografia i currículum del homenejat que serví de reconeixement a la figura d’Antoni Riera i donà a conèixer la seva vessant científica i acadèmica entre els seus veïnats i, especialment, entre els més joves.
Per unanimitat de tots els grups que conformen l’ajuntament es votà la proposta i el batle li feu entrega del diploma de reconeixement de fill il·lustre.
A continuació Antoni Riera acceptà el reconeixement i feu un discurs que es basà en dos pilars: l’alegria i la gratitud. Alegria i gratitud per rebre una distinció en vida per part del poble que el va veure néixer i gratitud a totes les persones que des dels seus inicis com a estudiant l’han ajudat a desenvolupar una brillant carrera.


2 pensaments a “Antoni Riera Melis, Fill il·lustre de Sant Llorenç des Cardassar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.