Recital de piano a l’Espai 36

Divendres, 21 d’abril a les 19.30h, el pianista Jose Porto farà un recital de piano gratuït a l’Espai 36.

Es va llicenciar el 2007 al Conservatori Superior de música del Liceu de Barcelona, amb el títol superior de piano i Màster en pedagogia de piano, estudiant piano amb el concertista i professor Michel Wagemans, i amb Josep Maria Mas i Bonet com a professor d’orgue. Posteriorment va realitzar estudis de postgrau de piano amb Michel Wagemans.

Ha participat en classes magistrals de Josep M. Colom, Albert Atenelle o Marcella Crudelli. Des del 2003 fins al 2013 va assistir al “Curs de Tècnica i Interpretació de Piano”, dirigit per Michel Wagemans, participant activament en els seus cicles de concerts. També ha assistit assíduament al “Curs Internacional d’interpretació de l’orgue barroc Ibèric”, dirigit per Josep Maria Mas i Bonet, que compta amb la participació com a professors convidats de diversos organistes de renom internacional com Oriol M. González i W. van der Pool entre d’altres. Participa activament en els seus concerts de clausura.

Ha ofert recitals de piano a diverses sales de Catalunya, Aragó, Madrid, Galícia i Portugal. Per exemple a l’Auditori Caja Madrid (Barcelona), Auditori Winterthur (Barcelona), Auditori CaixaNova (Vigo), Auditori de la Universitat de Coïmbra, la Casa do Música d’Oporto i el Teatre Nacional de Lisboa Maria II com a pianista; com a organista a la catedral de Tui (Pontevedra), l’església de Santa Maria de Montblanc (Tarragona) o l’església de Santa Maria d’Ateca (Saragossa). Des del 2011, també organitza recitals de piano i música de càmera per a joves intèrprets a Galícia i Catalunya.

Combina la tasca interpretativa amb la docència com a Professor de Piano a l’Escola de Música Sant Vicenç (Barcelona), l’Escola Municipal de Música de Muro (Mallorca) i l’Escola Municipal de Música de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca).

L’any 2012 crea i dirigeix el curs d’interpretació i tècnica pianística i el cicle de concerts associats, que des de les hores es celebra cada any durant l’estiu a Barcelona.

 

Vos convidam a tots i totes a venir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.