Multitudinàri acte de celebració del 10è aniversari de l’Hospital Parc Llevant de Porto Cristo

Amb el lema “Hospital Parque Llevant 10 anys junts”, el dilluns 17 d’abril es va celebrar a l’Auditori de Manacor amb un acte multitudinari el 10è aniversari de l’Hospital Parc Llevant de Porto Cristo, l’últim hospital a incorporar-se al grup d’Hospitals Parque. La presentació de l’acte va anar a càrrec de Victoria Maldi, i l’actuació musicala càrrec del Grup vocal Cap Pela.Més de 600 persones, entre personal, usuaris de l’hospital i de la residència, familiars i autoritats van acudir a la celebració del desè aniversari. Les persones van ser el focus central de l’aniversari de l’Hospital Parc Llevant, que va retre homenatge i va lliurar reconeixements als usuaris de la Residència de Llevant, a l’equip de l’Hospital Parq de Llevant i als metges. “L´equip humà, és a dir, el personal laboral i els metges de l´hospital, el converteixen en un veritable centre d´excel·lència”, va constatar Biel Uguet, gerent i fundador de l´Hospital de Llevant.
D’altra banda, la consellera de Salut i Consum del Govern Balear, Patricia Gómez, va dir: “Percebo aquesta nit un fort sentiment de pertinència a l’Hospital Parc Llevant. És molt important sentir-se part d’un equip”. Des que vaig assumir el càrrec fa vuit anys, coneix l’Hospital de Llevant, i n’he estat testimoni del creixement i de la prosperitat. En aquest sentit, va donar les gràcies a Biel Uguet, que “sempre és al costat de les persones, sempre disposat a ajudar”; i a l’equip humà en general de l’Hospital Parc Llevant: “Gràcies per donar tant”.
A més de la consellera Patricia Gómez, assitiren a l’acte: el Dir. General IB-SALUT: Manuel Palomino; Dir. General Prestacions i Farmàcia: Atanasio García Pineda; Dir General d’Atenció a la Dependència: Gregorio Molina; President d’ASPE: Carlos Rus; Presidenta de CAEB, Carmen Planas; Dir. General d’Hospitals Parque, Alejandro Rey,i el Dir. De Serveis de Caser, Valentín García.
A l’acte de celebració del 10è aniversari també hi van ser presentes metges i personal que han treballat i format part de la gran família de professionals de l’Hospital Parc de Llevant de Porto Cristo.
Amb més de 120.000 habitants a la zona, l’Hospital Parc Llevant ha esdevingut l’hospital privat referent de la zona de Porto Cristo, i a més, en base als convenis signats amb els hotelers, s’ha converit en l’hospital de referència de la industria turística de la zona de Llevant. Propietaris i directors del sector turístic que tenen convenis amb hospital també van ser presents a la celebració del 10è aniversari. Actualment l’hospital compta amb més de 330 professionals.
Des de Card.cat ens unim a les felicitacions que han rebut la direcció, els metges i personal de l’Hospital de Llevant per la celebració del 10è aniversari, i agraïm a la cap de premsa de l’hospital Charlotte Miller, la informació facilitada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.