Arpellots Havaneres Band presenta el seu darrer treball, “Tres Poetes Amics” a l’Espai 36

Dins el actes de celebració de la Setmana dedicada a Salvador Galmés, el grup Arpellots Havaneres Band presentarà el seu darrer treball a l’Espai 36 de Sant Llorenç el proper divendres, 28 d’abril, a les 20’30 hores.
Es tracta de “Tres Poetes Amics”, una incursió del grup al món de la poesia. Arpellots ha musicat poemes de Maria Antònia Salvà, Miquel Costa i Llobera i Josep Calafat, tres poetes pertanyents a la denominada Escola Mallorquina que conrearen l’amistat entre ells. Miquel Costa i Llobera pot ser considerat el pare d’aquest moviment poètic, Maria Antònia Salvà una fervent seguidora del poeta pollencí i Josep Calafat un admirador devot de Costa i de Salvà.
A “Tres Poetes Amics” el grup Arpellots ha seleccionat un poema de mossèn Costa i Llobera, Marina; sis poemes de Maria Antònia Salvà; A un rupit, La bombarda, Llucmajor, Polls venturers, Els captius i Recobrament; i de Josep Calafat han musicat cinc poemes: La meva terra, Inspiració, A un segador, La meva pastoria i Vorera de Mar.
Totes les composicions musicals són de Pere Garcias Serra, excepte Marina que ha estat musicada per Pere Josep Garcias Hernández.
Per a aquesta ocasió el grup estarà format per: Antoni Ramis Serra, veu solista i tenor. Pere Garcias Serra, veu solista, baix i teclat. Rosa Garcias Miralles, veu solista, flauta i percussió. Joan Tomàs Martínez Grimalt, baix i acordió. Sebastià Ramis Serra, tenor. Ferran Ortigosa Mora, tenor. Bartomeu Garau Crespí, tenor i guitarra. Tomàs Martínez Miró, baix. i Jaume Llull Salvà, baix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.