Multitudinària assistència a la presentació de la candidatura del Partit Popular que encapçala Jaume Soler

El divendres dia 21 d’abril a les 20’30h es va celebrar a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar, l’acta de presentació de la candidatura del Partit Popular que concorrerà a les eleccions municipals del proper 28 de maig, i que encapçala Jaume Soler Pont.Presentà l’acta Catalina Ferrer Nadal que va donar la benvinguda al nombrós públic assistent, i a la presidenta del PP Balear, Marga Prohens, i seguidament va cedir la paraula al candidat a la batlia llorencina i company de llista Jaume Soler Pont.

Salutació del candidat Jaume Soler Pont

Gràcies Catà, gràcies president/a i gràcies a tots per ser avui aquí; bon vespre i benvinguts. Com ja sabeu tots, sempre he vinculat sa meva vida al poble de Sant Llorenç. De ben petit, passava els dematins a l’escola Mestre Guillem Galmés i es capvespres passava les estones per sa plaça o pes camp de futbol. Ja de més gran hem vaig graduar en biologia a la UIB i vaig emprendre el camí professional com a tècnic de Medi Ambient, on hi he estat vinculat en els darrers 7 anys.

Ara ja fa uns anys, un grup de jovenets me van fer una proposta: fer vibrar de nou l’afició del Cardassar. Era un repte complicat i casi una locura, però al veure aquelles persones majors tan decidides no vaig poder dir que NO. Cinc anys després, i ja amb moltes hores a ses nostres esquenes, només tenc paraules d’agraïment per deixar-me formar part de s’història d’aquest gran club i d’aquest gran poble (i no ho dic com a president, sino com aficionat), Personalment, estaré sempre agraït per tot aquest gran recolzament, per tota sa confiança que sempre m’heu transmès per afrontar aquest nou repte de compromís i de responsabilitat amb es municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

Tal com vaig dir ja fa uns mesos en aquelles primeres entrevistes que me feia en Pau Quina, mai deixaré de pensar que s’única manera de gestionar aquest gran municipi és a través des compromís i de s’exigència i això és, precisament, el que defineix i caracteritza cada una de les persones que formen aquest equip. Per això, la llista que avui vos present està formada a partir d’aquesta premissa: persones preparades, persones compromeses i sobretot persones amb una gran capacitat de gestió. Sant Llorenç necessita d’un equip de Govern que estigui a l’altura de l’exigència política del municipi, capaç de representar a la seva gent i d’elaborar una nova fulla de ruta d’acord amb les necessitats del municipi i de les persones que el conformen. Aquí, no hi ha polítiques extremistes. El que hi ha en aquest equip és voluntat de consens, voluntat d’arribar a acords, voluntat de negociar.

Aquí hi ha persones compromeses, honestes i valentes, amb capacitat, il·lusió i ganes. Partim de sa idea de que en aquest nou model de gestió municipal heu de ser vol-tros els protagonistes. Una política de proximitat, transparent i per atendre cada un dels vostres problemes. Una política basada en ses vostres necessitats, i en cap cas amb ses nostres. Necessitam tornar a ser un exemple de gestió, per això, apostarem per reforçar les delegacions de cada nucli per mantenir una major cohesió municipal i un major benestar social. – Apostarem per la cultura i les tradicions pròpies del municipi. – Lluitarem per implementar un nou model turístic d’interior per nutrir directament i econòmicament els nuclis de Son Carrió i Sant Llorenç, un turisme més sostenible, més saludable i en simbiosi amb els nostres elements naturals. – Volem que els joves segueixin vinculats a Sant Llorenç i, per això, és necessari allargar la seva etapa educativa dins del nostre municipi. –

Referent a la seguretat ciutadana, necessitam un increment de rutes i freqüències policials, especialment als nuclis d’interior. Aquestes son només algunes de les premises que marcaran la fulla de ruta d’aquest equip. Cal avançar en aquesta societat i ells i elles són els que formen la llista del Partit Popular de Sant Llorenç des Cardassar de cara a les eleccions del proper 28 de Maig; persones responsables, persones compromesos i sobretot, persones preparades.
Acabada la seva intervenció va fer pujar a l’escenari, un a un, a tots els companys que l’acompanyaran a les próximes eleccions, i va agrair el treball que han fet durant anys na Manuela Messeguer i Javier Cabrera, regidors actuals.

Seguidament, es va cedir la paraula a la diputada del PP i candidata a la Presidència del Govern Balear, Marga Prohens. La qual va fer un repás al que ha estat la política del PSOE durant aquesta legislatura, i el que no s’hauria de tornar fer a la propera. Va agrair a tot l’equip que és presenta a les properes eleccions municipals de Sant Llorenç des Cardassar la seva entrega “dient que és un equip de gent molt preparada que vol demostrar que hi ha una altre manera de fer política, i que sabran servir al poble de Sant Llorenç que és mereix tenir en Jaume Soler com a batle acompanyat d’aquest equip de regidors”.

Acabada la presentació a les portes de l’Espai 36 es va servir un refresc preparat per familiars dels candidats i amics, la tertulia es va allargar fins a les 10 de la nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.