Bona actuació dels Al.lots de Llevant a Porreres

Ja fa una partida d’anys que els Al·lots de Llevant participen amb els seus castells a la Diada d’Agricultura Ecològica que organitza Apaema i que se celebra a Porreres. Enguany a coincidit l’actuació amb la festa de Sant Jordi d’avui diumenge dia 23, i els productes ecològics es combinaren amb llibres i castells.
Els Al·lots han començat la seva actuació a la plaça de la Vila amb un pilar de quatre. El primer castell a estat un tres de sis, que sens dubte és la construcció que els a sortir millor. Després han descarregat un quatre de sis amb agulla i un quatre de sis. Han acabat amb un altre pilar de quatre on a debutat una menuda enxaneta. Després de l’actuació els castellers han gaudit del petit aperitiu que cada any els ofereix l’organització de la Diada.
D’aquesta manera, els Al·lots continuen amb el seu camí d’assajos i actuacions, camí que els ha de dur a la Diada de Fires i Festes manacorina dia 3 de juny horabixa a la plaça de sa Bassa de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.