Presentació del llibre “Versos per recitar” a l’Espai 36

Divendres, 28 d’abril, a les 19.30h a l’Espai 36, Pere Orpí presentarà el seu llibre “Versos per recitar”.

De pocs autors podem gaudir d’una obra poètica tan extensa i valuosa com la de Pere Orpí Ferrer (Capdepera, 1936). Als quatre-cents trenta-cinc poemes de Versos per recitar reunits en aquest volum cal afegir els quasi dos-cents poemes, himnes i càntics inclosos a Versos per cantar (2018), dels quals quaranta-dos també s’han inclòs en el present volum. Així, entre els dos llibres complementaris, Versos per cantar i Versos per recitar, Orpí ha recollit la pràctica totalitat de la seva obra poètica. Amb una evident sinceritat, el nostre poeta ha volgut oferir-nos sencera la seva producció i ha aplegat a Versos per recitar peces d’estils i d’èpoques molt diferents. Per això tant hi trobam el seu primer poema o d’altres que només han servit per ser llegits en un acte efímer entre amics, com els que han format part d’aplecs i de poemaris, els divulgats com a cançons o els que han rebut premis reconeguts.

Després de l’acte hi haurà el concert dels Arpellots presentant “Tres poetes amics”.

Vos convidam a venir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.