El cuiner Miquel “Calent” serà el proper convidat en el “Dilluns de l’Obra”

PETITA HISTÒRIA DE LA CUINA MALLORQUINA

Dilluns qui ve, 8 de maig, En Miquel Calent, el conegut cuiner d’IB3, ens oferirà una xerrada sobre l’història de la cuina mallorquina.

En Miquel Vicens Perelló, ‘Calent’, va néixer a Campos l’any 1974. Va estudiar cuina a l’Institut Juníper Serra de Palma i a l’Universitat de les Illes Balears. Ha feta feina dins diversos establiments relacionats amb el ram de la gastronomia, com per exemple dins gelateria i dins pastisseria, així com dins cuines de d’arrels diferents, tant mallorquines com internacionals.

Va esser cap de cuina i soci del restaurant Ca Ses Monges l’any 2003. Ha fet d’assessor gastronòmic a diversos establiments tant de les Balears, com de la Península i d’Europa.

Actualment és copropietari i cap de cuina de Ca’n Calent, un establiment que va obrir a Campos l’any 2004, i de CUIT, inaugurat a Palma el 2016.

Ha participat en diferents receptaris de cuina d’àmbit local, estatal i internacional i és col·laborador habitual dins mitjans de comunicació com premsa, ràdio i televisió

Vos hi esperam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.