Interessant conferència a la Biblioteca de sa Coma impartida pel Dr. José Ángel Rubiño

Dimecres dia 3 de maig es va dur a terme a la Biblioteca de sa Coma la primera de les cinc xerrades que conformen el Cicle de conferències La UOM arreu de Mallorca. Sant Llorenç des Cardassar.
Com sempre la bilbiotecaria Antònia Brunet, a les 19.30 h, ja tenia apunt la biblioteca per impartir la xerrada.Enguany com a novetat se’n fa una conferència a la zona costanera, i una a Son Carrió i les altres tres a Sant Llorenç.
La primera conferència del cicle fou Llum natural. Allunya’t de la depressió i millora el teu rendiment cognitiu impartida pel doctor José Ángel Rubiño, professor del Departmanet de Biologia de la UIB.
Una xerrada molt interessant que ens explicava la importància i la gran influència que té la llum natural damunt els ritmes circadians i pel benestar en general. Va donar una una sèria de pautes per poder una millora notòria dins el nostre dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.