Especial reportatge fotogràfic del Concert del 50è aniversari de la Banda de Música de Sant Llorenç

Especial reportatge fotogràfic del Concert del 50è aniversari de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar celebrat el diumenge dia 30 de maig, a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar per la Banda de Música de Sant Llorenç, amb el seu director Miquel Àngel Llull, .La banda va comptar amb l’especial col·laboració del clarinetista solista Juanjo Pardo.
Des de card.cat la més cordial felicitació a tots els componentes de la banda, al seu director Miquel Àngel Llull, i el clarinetista convidat Juanjo Pardo, per l’especial concert que sens dubte ja ha passat a l’història de la banda llorencina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.