Preguntes Taula Rodona de Sant Llorenç

Ja en tenim un bon grapat que els lectors ens han fet arribar, però si encara n’hi ha alguna que voldries fer, estimat lector, tens fins dimecres per fer-nos-la arribar!

Aprofita aquests darrers dies per pensar què t’agradaria demanar als nostres polítics, quins dubtes tens.. i mirarem de donar-li cabuda a la nostra Taula Rodona. Ens les pots fer arribar a través dels comentaris o al mail editors@card.cat

T’esperam dijous, 25 de maig, a les 20 h a l’Espai 36!

4 pensaments a “Preguntes Taula Rodona de Sant Llorenç

 1. Quines mesures pensen adoptar per accelerar la transformació de Sant Llorenç en un complex de vacances: expulsió directa dels llorencins i llorencines del seu poble, limitació de llicències urbanístiques a llinatges estrangers, reservar la compra i renovació de cases només per la seva conversió en ETV… ?? Perquè limitar-ho, revertir-ho o fer polítiques actives per facilitar l’accés a l’habitatge a gent d’aquí ho hem descartat, no ?

  • Perfecte! Gràcies. Hi ha algunes preguntes que formarien més part de l’àmbit autonòmic/nacional però intentaré almanco esmentar alguna de les teves preguntes que sí són d’àmbit més municipal, com podria ser “fer polítiques actives per facilitar l’accés a l’habitatge”

 2. Buenos días Pau

  No sé si llego tarde:

  1. Presenta un proyecto o idea sostenible, realista, original, inovadora, beneficioso para todo el municipio y no solo un nucleo o uno por nucleo, que no necesite de subvenciones ni permisos de otras administraciones, que en un año y medio o 2 maximo este listo (por si hay de nuevo pactos entre partidos).

  El compromiso público en julio de 2024 para dar las explicaciones correspondientes.

  2. Con quien pacatarás el 29 de mayo y porque? Exigirás la alcaldía aunque tu partido no sea la fuerza más votada? Si tu partido es el más votado renunciarás a la alcaldia en favor de un partido minoritario? Serás coherentes con tu decisión? Cuanto debe durar el ciclo de un político?

  Muchas gracias y muy amable Pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.