Espectacle de «Zarzuela Flamenca» a l’Auditori Sa Màniga a càrrec del duet Voicello i companyia

El duet Voicello i companyia presenten el dissabte dia 20 de maig a les 21h. a l’Auditòri Sa Màniga de Cala Millor, “Zarzuela Flamenca”, un espectacle vibrant de música i dansa que us farà viatjar per la riquesa de la cultura espanyola i que combina els elements més elegants de la música amb els més atractius de la dansa espanyola.
L’Espectacle inclou les àries de Zarzuela més populars per a soprano, cançons de grans compositors com Manuel de Falla i Federico García Lorca, i noms de famosos compositors com Isaac Albéniz o Granados, i combina la música amb la dansa per oferir al públic una experiència inoblidable. Les obres musicals s’aniran explicant per ajudar a comprendre el context i la història que amaguen. A més, la dansa s’ha adaptat per reflectir l’essència de la música flamenca i la sarsuela.
El programa inclou una selecció d’obres com “Canción de Paloma” de El barberillo de Lavapiés de Francisco Asenjo Barbieri, “Andaluza” de Danza Española nº5 de Enrique Granados, “Paño moruno” de Siete Canciones Populares Españolas de Manuel de Falla, entre altres. La durada és d’aproximadament 1 hora.
Zarzuela Flamenca és una posada en escena atrevida i poc convencional, amb un vestuari colorit i atractiu. La soprano Carme Garí, les ballarines Raquel Viejo i Helena Garreta, també arpista i el violoncel·lista Gabriel Fiol, són els artistes que conformen aquest espectacle, cada un d’ells és un professional reconegut en el seu camp, i junts creen una experiència única i emocionant que no deixà indiferent a l’espectador.
Les entrades per a l’espectacle estan disponibles per només 5€ a https://ticketib.com/events/zarzuela-flamenca. No et quedis sense la teva!
A més, si desitges obtenir més informació sobre el programa del concert, pots visitar la pàgina web de l’Auditori Sa Màniga.
http://www.samaniga.es/es/activitat/1864.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.