No m’agraden gens els dilluns

No hi havia jornada a la lliga Santander, ja que es disputava la final de la Copa –aquella en què el Cardassar jugà un partit– per entrar al quadre de Mollerussa. La jugava un equip modest, humil, amb il·lusió per aixecar el trofeu, com és l’Osasuna de Pamplona, contra un gran de la nostra lliga, amb 19 títols, com és el Real Madrid, a qui molt prest se li posà de cara la final. A l’inici del segon temps, Torro, amb un xut des de la frontal, feia somiar els pamplonics fins i tot sant Fermí, però abans d’arribar al 90 Rodrigo tornava marcar i la Copa seria blanca.

BREUS:
Es corr el Giro
C. Alcaraz torna guanyar a Madrid
Anades de les semis de les competicions europees
El Mallorca Palma Futsal, campió de la Champions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.