Les Babys Sweet Diamonds de l’Acadèmia de Porto Cristo 1èr Premi al Campionat d’Espanya de Hip Hop celebrat a Barcelona

El passat cap de setmana es va celebrar el campionat d’Espanya de Hip Hop a Barcelona. Els grups de l’acadèmia Urban Diamonds de Porto Cristo.
sortiren el divendres dia 6 de maig a l’horabaixa amb 123 persones, entre alumnes, professores i acompanyats. El campionat va començà al dissabte al matí.
A més, del grup inicial el dissabte viatjaren més familiars i amics a animar a totes les participants, les quals duien moltes d’hores de preparació i il·lusió per a poder participar-hi.
El dissabte competiren els grups infantils Big Diamonds , i quedaren en 5è posició, competint contra 16 grups. A més, es varen estrenar com a 1er any les juniors Rouh Diamonds, quedant en 10è posició i competint contra de 25 grups més.
El diumenge al matí varen ballar les Babys Sweet Diamonds quedant en 1ª posició. Finalment competiren les Youth Wild Diamonds que quedaren en 8ª posició d’un total de 33 grups participants.
La directora, professora i coreògrafa de l’acadèmia Marta Solano, va felicitar als alumnes per la gran feina i per l’èxit de participació, felicitació que va fer extensiva a les professores i coreògrafs, Alba Solano, Gemma Vadell, i Naome Cercos. Agraïment que va fer extensiu a tota l’afició que els segueix i als familiars dels alumnes per tot el seu suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.