Col·locats els pals dels futurs semàfors de la Carretera d’Artà

L’altre dia passejant per la Carretera d’Artà vaig reparar que s’havien col·locat els pals dels futurs semàfors d’aquest carrer per reduir-ne la velocitat.  Si ho recordau per novembre en un article ens estranyàvem que les obres s’haguessin aturat i segons ens va fer saber el propi batle, en Pep Jaume, l’aturada era perquè hi havia hagut “un malentès amb el Consell”.

Ara idò, sis mesos després, pareix que han arribat i instal·lat els pals dels semàfors. La propera passa, suposam, serà instal·lar-hi els semàfors.  Miam idò si s’aconsegueix finalitzar ja aquesta obra que ha sofert diversos contratemps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.