Entrevista Carme Gari i Gabriel Fiol del duet Voicello amb motiu de l’estrena del nou espectacle «Sarsuela Flamenca»

El proper dissabte 20 de maig a les 21h el duet Voicello format per Carme Garí (soprano) i en Gabriel Fiol (violoncel·lista), juntament amb la ballarina Raquel Viejo i l’arpista i ballarina Helena Garreta, estrenen a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor el nou concert “Sarsuela Flamenca». Un espectacle emocionant que combina música i dansa per submergir-nos en la cultura popular espanyola.

Carme com és el nou espectacle que estrenau a Sa Màniga?

El nou espectacle “Sarsuela Flamenca” és una fusió única de la música tradicional espanyola amb la passió i el ritme del flamenc. Els espectadors poden esperar una experiència vibrant i emocionant que els submergirà en la història i la riquesa de la cultura espanyola. Hem seleccionat algunes de les àries més populars de sarsuela, així com cançons emblemàtiques de compositors com Manuel de Falla i Federico García Lorca. També interpretarem peces instrumentals de reconeguts compositors espanyols com Isaac Albéniz i Granados.

Sona molt bé. Com s’ha adaptat la dansa per reflectir l’essència de la música flamenca i la sarsuela?
La dansa que fa na Raquel Viejo en “Sarsuela Flamenca” és una combinació de l’elegància de la dansa espanyola i la intensitat del flamenc. Hem creat coreografies que capturin la passió i el caràcter de cada peça. A més juntament amb Helena Garreta, hem incorporat elements de vestuari colorits i atractius que complementen l’estètica i l’atmosfera de l’espectacle.

Biel, com és el repertori que presentau a l’espectacle?

Interpretarem una selecció d’obres que abasten diferents estils i èpoques. Tindrem peces emblemàtiques com “Cançión de Paloma” de “El barberillo de Lavapiés” de Francisco Asenjo Barbieri, “Andaluza” de “Dansa Espanyola nº5” de Enrique Granados, i “Paño moruno” de “Set Cançons Populars Espanyoles” de Manuel de Falla, entre d’altres.

Feia temps que Voicello no actuaveu a Sa Màniga…

Sí, és cert, feia temps que no teníem l’oportunitat de presentar-nos en aquesta zona, però sempre hem rebut un gran suport i afecte del públic d’aquí. El director de l’Auditòrium de Sa Maniga, Pere Santandreu, ens va proposar tornar amb “Sarsuela Flamenca” per oferir alguna cosa emocionant als nostres seguidors, així com a aquells que ens puguin descobrir per primera vegada. Estem encantats de ser-hi de nou i emocionats per compartir aquesta experiència amb tots vosaltres.

Què ens podeu avançar sobre futurs projectes de Voicello?

En Gabriel i jo estem emocionats amb un nou projecte molt especial. Estem preparant un concert per a famílies on la nostra filla serà la protagonista. És un projecte molt emocionant per a nosaltres. Estem explorant la combinació de la veu, el violoncel i altres instruments en un repertori dissenyat específicament per crear un ambient familiar i acollidor. Aviat revelarem més detalls sobre aquest concert i esperem poder compartir-lo amb tots vosaltres.

Estarem atents per conèixer més detalls sobre aquest nou projecte.

Gràcies, és meravellós poder combinar la nostra passió per la música amb l’amor i la responsabilitat de ser pares. Ha canviat les nostres rutines i prioritats, però ho fem amb tot el nostre amor i dedicació.

Gabriel, que ha aportat la vostra filla a les vostres vides?

La nostra filla ha portat un nou equilibri a les nostres vides. Hem hagut d’adaptar-nos i trobar formes creatives d’equilibrar les nostres responsabilitats com a pares i la nostra carrera musical. Hem establert una rutina que ens permet cuidar de la nostra filla i al mateix temps continuar compartint la nostra música amb el públic.

Ja ho teniu tot llest i preparat pel concert d’aquest dissabte a l’Auditorium de Sa Màniga?

Sí, hem estat treballant molt per assegurar-nos que tot estigui en el seu lloc el dissabte. Hem realitzat intensos assajos, cuidant cada detall musical i coreogràfic per brindar al públic la millor experiència possible. Estem emocionats i llestos per pujar a l’escenari. Tot l’equip hem treballat molt dur per assegurar-nos que el concert sigui un èxit i brindar al públic una nit plena de música i dansa excepcionals.

Moltes gràcies… Carme i Gabriel, i èxit amb el nou espectacle «Sarsuela Flamenca».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.