Enguany la protagonista de la XXIX edició de la Fira Ramadera de Son Carrió va ser la Mostra de la Garrova

La XXIX edició de la Fira Ramadera de Son Carrió, dedicada enguany a la garrova. La Fira va tenir molts de visitants, no faltaren representants dels set partitcs polítics que es presenent a les properes eleccions municipals que sa celebraran el 28 de maig. Per part del govern van assistir a la fira, Guillem Monserrat, de la Conselleria d’Educació i Xavier Pascuet, per part del Consell de Mallorca.
Pel que fa als polítics llorencins que es presenten a les properes eleccions municipals, tant sols un partit polític va muntar una paredeta, i va ser el de “Gent Per Sa Coma, Cala Millor, s’Illot”, tot i així la resta de candidats i candidates que es present a la batlia llorencina també varen ser presents a la fira, on hi havia un panel amb la propaganda tots els partits polítics, del qual van desapèreixer alguns partits.

Els Caparrots carrioners, acompanyats pels xeremiers de Sa Xerabanda, van fer el primer ball a la plaça de l’església. Enguany, van debtutar amb els xeremiers el nin Joan Marc de 12 anys tocant la xeremia. Els caparrots seguidament es dirigiren a ca n’Apol.lonia, per fer el segon ball abans de la inauguració de la Fira de la Garrova. Enguany, es van estrenar amb una paredeta a nova les voluntàries que volen crear a Son Carrió, fent extensiu a tot el terme, l’Associació Contra el Càncer , Xisca Mas presidente de la Junta Directiva de Son Servera, va visitar la paredeta i va animar a continuar amb aquesta tasca. Està previst que a finals de mes ja pugi esser constituida oficialment l’associació. El mercat i la fira van estar molt animats, i la Fundació Ferrocaib, va aprofitar per obrir les portes del museu del tren de l’estació, per tal de celebrar els cent anys de la locomotora de vapor CPE215, que estan restaurant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

El bon temps respectà la fira i les nombroses paredetes van estar molt animades. Com cada any l’encarregada de tancar les Festes de Son Carrió va ser l’Agrupació Sa Torre, i molts van ser els balladors i balladores no es perdren aquest darrer acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.