Concorregut acte de campanya de MÉS per Sant Llorenç a l’Espai 36

Ahir vespre, a l’Espai 36, va tenir lloc l’acte central de campanya de MÉS per Sant Llorenç. L’acte, molt concorregut, començà amb una salutació del número dos de la llista, Tomàs Martínez, que explicà la importància de la participació en la política i animà als assistents a votar el proper diumenge per, a continuació, donar la paraula a la cap de llista, Dolors Sánchez, que enumerà les realitzacions duites a terme durant una legislatura molt complicada pels efectes de la pandèmia de la COVID.

Tot seguit s’explicà el programa electoral de MÉS per Sant Llorenç pels nuclis de Sa Costa, Son Carrió i Sant Llorenç. D’entre les més de dues dotzenes de propostes presentades destaquen la construcció de la residència de la tercera edat a Sant Llorenç, la reforma de l’escola de Son Carrió i la creació d’un centre de dia a sa Coma.

Acontinuació el candidat que encapçala la llista al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, que assistí a l’acte acompanyat de la número dos de la llista al Parlament i batlessa d’Esporles, Maria Ramon, animà als assistents a votar Més a totes les institucions, Ajuntament, Consell i Parlament per tal de garantir governs progressistes i oferí a Sant Llorenç el seu ajut per dur a terme el programa electoral que s’havia presentat.

Núria Llull donà pas als candidats de la llista de MÉS a l’ajuntament de Sant Llorenç: Dolors Sánchez, Tomàs Martínez, Gabriel Nicolau, Mateu Frau,Aina Domínguez, Andreu Matamalas, Anita Simonet, Clementina González, Bàrbara Mesquida, Jeroni Llodrà, Joan Antoni Salas, Maria Mercè Gomila, Antoni Sard, Salvador Galmés i Margalida Fiol.

La llista la tanca un històric de la política llorencina, Antoni Sansó, que fou l’encarregat d’anunciar dues propostes estrella que la formació de MÉS duu al seu programa electoral: la compra de la finca de sa Punta de n’Amer amb doblers de l’Impost de Turisme Sostenible i la recuperació de la concessió de la platja de sa Coma, actualment en mans privades.

Després les persones assistents a l’acte pogueren intercanviar impressions amb els candidats mentre
degustaven una copa de vi i rebien una alfabeguera que s’ha convertit en el símbol de MÉS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.