Estrena l’orgue… Pedro Aguiló Jiménez, dissabte 27 de maig a les 19:30, Convent de Sant Vicenç Ferrer de Manacor

Sota aquest títol de “Estrena l’orgue…” han passat un seguit de joves organistes per l’orgue acabat de restaurar del Convent de Manacor. A Nofre Morey i Nadal Roig segueix Pedro Aguiló, un dels joves professors del Conservatori professional de Palma.
Pedro Aguiló va néixer a Palma el 1994 d’una nissaga musical, ja que el seu padrí va ser director-fundador de la primera escola de Música de Sa Pobla. Estudia els graus professionals de piano, clavecí i orgue al Conservatori de Palma, i obté el títol superior de Piano, amb tres premis extraordinaris i dues mencions honorífiques. També segueix estudis de grau superior d’Orgue i màster de música antiga a l’ESMUC.
Pedro Aguiló toca un ample repertori de clavecí i orgue, sobretot. Ha realitzat recitals a Espanya i Alemanya i també ha participat en cicles de concerts com el Festival d’orgue de Lleó, Tarragona, Santa Clara de Dortumund o el Vendrell, entre moltes altres actuacions a les Illes.
Esperam que el proper dissabte 27 de maig a les 19.30, just després de la missa, Pedro Aguiló realitzi el primer concert després de la restauració de l’orgue manacorí.
Informació: Bàrbara Duran, musicòloga i secretaria de la Comissió de l’orgue del Convent de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.