Comunicat Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

Comunicat: Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.
Dijous 25 de maig a les 15:45 minuts.

Atesa la necessitat de disposar d’un Centre de Dia del nucli de sa Coma, l´Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat avui en Junta de Govern els plecs de prescripcions tècniques que regiran la compra d’un solar destinat a aquest ús.
Després de la compra, l’Ajuntament haurà de cedir-ho al Govern, qui té les competències en Afers Socials, per tal que es pugui dur a terme la construcció d’una infraestructura tan necessària per al nucli costaner. A més, la intenció de l’Ajuntament és que el centre de dia pugui compartir espai amb un centre per a la tercera edat del nucli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.