Celebrada a l’Espai 36 de Sant Llorenç la darrera Taula Rodona de Card.cat

El dijous dia 25 de maig es va celebrar a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar, la darrera de les tres taules rodones que ha organitzat Card.cat amb tots els partits polítics del terme municipal que es presenten a les Eleccions Municipals que se celebraran el diumenge dia 28 de maig.Acontinuació vos deixam la crònica, alguna fotografia i el vídeo sencer de l’acte.
Recordar que la 1a taula rodona es va celebrar el divendres 19 de maig a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, la 2a. el passat dilluns dia 22 a Son Carrió i la darrera ahir dijous dia 25 a l’Espai 36, i van ser moderades respectivament per: Magdalena Ordinas, Margalida Blanquer, i Pau Quina. Després d’informar dels seus programes electorals, tancaren les taules rodones els candidats i candidates demanant el vot pels seus respectius partits.
Ahir dijous a l’Espai 36 les 19’50h es va procedir al sorteig i ordre d’intervenció entre els candidats i candidates a la batlia llorencina: Jaume Soler Pont, del Partit Popular de Sant Llorenç; Dolors Sánchez Márquez, MÉS Esquerra Sant Llorenç; Emilia Díaz-Asensio Muñoz, candidata de Gent per sa Coma – Cala Millor – S’Illot. El PI; Pep Jaume Umbert, candidat PSOE Sant Llorenç; Antònia Bauzá Lliteres, candidata xBalears Sant Llorenç; Miquel Font Rosselló, candidat Unió Independent Carrionera (UICa); Francisco Javier Seda Rosselló, candidat de Junts per Sant Llorenç.Unidas Podemos.
A les 20h el director de Card.Cat, Pau Quina va presentar a tots els candidats i candidates a la batlia, i va va moderar el Debat, amb molt d’encert,i servidora vaig col·laborar controlant el temps i les intervencions dels candidats i candidates, que van esser seguides amb interès pel nombrós públic assistent.
Biel Nadal, tècnic de Giralluna Audiovisual de Sant Llorenç, va emetre el Debat, “in streaming”. Moltes gràcies Biel.
Des de card.cat volem agrair a tots les candidates i candidats la seva participació a les tres taules rodones que ha organitzat Card.cat amb motiu de les Eleccions Municipals que sa celebren el proper diumenge dia 28 de maig.
Moltes gràcies a tot el personal de l’Auditòrium Sa Màniga, a l’Associació de Veïnats de Son Carrió i al personal de l’Espai 36 per a la seva col·laboració.

Vídeo de la Taula Rodona: enllaç

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.