Celebrat el Dia dels Museus 2023 al Talaiot de Na Pol de s’Illot

L’ arqueòloga Raquel Barceló, ens ha informat que el passat 20 de maig, celebraren el Dia del Museus al Talaiot de na Pol. A través de l’arquitectura els nins i joves assistents descobriren com vivien els homes i les dones a època talaiòtica. Una arquitectura monumental, ciclopia, molt present en el paisatge mallorquí.
Les edificacions són un reflex per entendre qui eren i com vivien les persones que varen viure a Mallorca fa uns 3000 anys, a què es dedicaven, com s’organitzaven…però tam´be ens mostra les seves creences.´
Els nins i les nines assistents acabaren el taller fent la maqueta d’un talaiot on prestaren especial atenció a la seva forma i als elements més carecterístics dels mateixos com són la porta i la seva columna central.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.