El Partit Popular guanya les Eleccions Municipals a Son Servera

El candidat del Partit Popular, Jaume Servera, ha guanyat les eleccions del 28M a l’Ajuntament de Son Servera amb 8 regidors, quatre més que les de l’any 2019, amb l’escrutini del després dels resultats electorals del 28M. Els populars han aconseguit un gran resultat i gairebé mil vots més que els recollits fa quatre anys. Tot i això, s’han quedat a les portes d’aconseguir la majoria absoluta.
El PSOE ha aconseguit 1.230 vots i cinc escons. Els Independents han aconseguit 3 regidors amb els seus 688 vots, uns regidors que de ben segur seran claus per a la formació del govern municipal. Finalment, Unides Podem ha obtingut un escó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.