Els alumnes de 3er cicle d’EP del Col·legi Sant Francesc d’Assís de Manacor participaren a sa Coma al projecte “La biodiversitat marina”

Aquest curs escolar, els alumnes de 5è i 6è d’EP, del Col·legi Sant Francesc d’Assís de Manacor, s’han endinsat en un projecte anomenat “Biodiversitat marina; com millorar la conservació i l’ús sostenible dels oceans i els seus recursos”.
Per a la realització d’aquest projecte comptaren amb l’ajut de l’Associació Mediambiental Xatrac. Les sessions d’aprenentatge anaven combinant sessions teòriques, realitzades dins l’aula, amb altres sessions més pràctiques, realitzades al laboratori i fora del centre.
El projecte ha estat dividit en quatre blocs: introducció, serveis ecosistemàtics, biodiversitat i els productes finals.
Cal destacar les activitats realitzades en el medi marí tals com una jornada de voluntariat per netejar la platja de sa Coma el dijous dia 25 de maig, juntament amb el CEIP Ses Comes i la diada a la costa rocosa de S’Illot per identificar-hi les diferents espècies marines i el seu hàbitat.
Vaig coincidir a sa Coma, amb els alumnes i la mestra de Primària, Maria Pilar Perelló Mas, amablement ens va informar del projecte i ens va cedir unes fotos de record que van fer als alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.