L’alumne Joan Toni Franch Mas, del Conservatori de Felanitx premiat a Bilbao

L’Alumne, Joan Toni Franch Mas, ha obtingut el 2n premi al Concurs Internacional de Guitarra “Juan Crisóstomo de Arriaga” celebrat a Bilbao els passats dies 27 i 28 de maig.
L’alumne de 13 anys i que actualment cursa el 1r curs dels Ensenyaments Professionals de Música al Conservatori de Felanitx de la mà del professor Sebastian Segovia, competí amb alumnes procedents de distints indrets d’Espanya i amb altres procedents de Xina.
La prova consistí en la interpretació de memòria de tres obres, dues d’obligades i una de lliure elecció que foren Son’s de Carillôes de J. Teixeira, 2a Fantasia Op. 4 de F. Sor i Preludio y Alegro de S. de Murcia.
El jurat estava format per tres prestigiosos professors i concertistes internacionals de guitarra, Toru Kannari, Arnaldur Arnarson i Bienvenido Rodríguez.
Rebi en Joan Toni, la més sincera enhorabona, que fem extensiva als seus pares i professors, a la vegada que agraïm la informació facilitada per Joan Oliver Vicens, Gestor de la Fundació Felanitx per a la Música i Arts Escèniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.