Bona actuació dels Al·lots de Llevant a la Diada Castellera de les Fires i Festes de Manacor 2023

Molt bona actuació dels Al·lots de Llevant a la Diada Castellera 2023 de les Fires i Festes de Manacor
El passat dissabte dia 3 de juny és va celebrar un dels actes tradicionals de les Fires i Festes de Manacor, que és l’actuació castellera que cada any organitzen els Al·lots de Llevant, sempre és a sa Bassa i sol ser el primer cap de setmana de Festes. Enguany els Al·lots arribaven a aquesta cita amb només dues sortides a plaça, bagatge més aviat justet, però amb molts d’assajos a l’esquena i amb ganes de descarregar els primers castells de set de l’any.
La primera aturada va ser a les cinc i mitja davant l’Ajuntament. Els castellers hi alçaren dos pilars de quatre, un dels quals caminà fins al balcó perquè el batle n’agafàs l’enxaneta. Mitja hora després, ja a sa Bassa, començaren l’actuació amb el quatre de set, castell que varen haver de treballar i que els va obligar a donar el millor d’ells mateixos. Però al cap i a la fi castell descarregat i primera construcció de set pisos de l’any. El segon castell va ser el tres de set, també el primer de l’any, que no va donar tants de problemes com l’anterior. Tancaren les rondes de castells amb el tercer quatre de sis amb agulla del curs. Després varen venir els pilars de comiat: primer un de cinc, una altra estrena també, i després tres de quatre simultanis.
Acabaren com sempre amb el vermut i celebrant la Diada Castellera, ballant al so de les gralles. Enhorabona a tots i cada un dels components de la Colla Castellera Al·lots de Llevant pel seu treball , esforç, i la magnífica actuació a les Fires i Festes de Manacor 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.