Concert de l’Obra STABAT MATER al Convent dels Dominics de Manacor

El Pròxim diumenge 11 de juny, a les 21hs. al Convent de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, es durà a terme un concert, interpretat per músics dels conservatori Superior de les Illes Balears. que posaran en escena un dels texts religiosos més i millor tractats de tot el temps, i musicalment parlant la més difosa del segle XVIII, ens referim a l’Obra STABAT MATER de Giovanni Battista Pergolesi. A part dels musics integrants de l’orquestra, les veus seran les de les cantants Lorena Bonnin, Tonina Vidal, Marina Mudoy, Camila Durán, Raquel Ribas, Mireia Estrany, Lorena Bonnin i Marina Mudoy.
Abans de l’Stabat Mater, ens oferiran: una selecció d’obres de . Caccini , Purcell, Pergolessi Monteverdi, i Haendel
Amb aquest acte, l’Associació Cultural s’Agrícola, donarà per acabada la seva activitat cultural del curs 2022/ 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.