Les bruixes a l’Espai 36

El grup dels Grans del CEIP Mestre Guillem Galmés de teatre extraescolar presenta: Les bruixes.

Aquesta obra, a càrrec de Ivan Martín, es representarà dia 10 de juny a les 20h a l’Espai 36, amb taquilla inversa. La dramatúrgia és una adaptació de Clara Barranco sobre l’obra “Les Bruixes” de Roald Dahl.

Sinopsi: En Jan és un nin que sempre ha cregut en les bruixes, però el que no espera mai és veure’s embolicats en mig d’una conspiració de totes les bruixes del món per transformar tot els nins en ratolins. Aconseguirà en Jan desbaratar el malèvol pla de les malvades Reines de les Bruixes?

 

 

Teniu ja la vostra entrada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.