Enquesta sobre Canvi Climàtic

Com a estudiant de màster d’Urbanisme i Ciutat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), he llançat una enquesta per conèixer com és l’experiència dels residents de Sant Llorenç, Son Carrió i la zona costanera en la preparació pel canvi climàtic.

Amb una durada aproximada de sis minuts, l’enquesta cerca identificar patrons comunitaris sobre la preparació davant aquest fenomen global. A més a més, aquest estudi pot servir com a termòmetre per determinar aspectes clau on els diversos agents del municipi pugin influir, informar, acompanyar o invertir esforços de tota mena.

L’enquesta està disponible en català, castellà, anglès i alemany, per tal de facilitar la participació de tots els residents. Com més respostes es puguin recollir, més complet i representatiu serà l’estudi.

👉🔗 FER ARA L’ENQUESTA: https://forms.office.com/e/vp5ucveF1S

Et convido a participar i a compartir l’enquesta amb els teus veïns i amics. Cada resposta suma i és crucial per obtenir una visió amplia de com la nostra comunitat està gestionant aquest repte. La teva opinió és essencial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.