Cloenda del Taller d’Estimulació cognitiva i habilitats socials dels grups de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç

Divendres dia 16 de juny a les 10:30h es va celebrar a la terrassa de la Delegació de sa Coma, la cloenda del Taller d’Estimulació cognitiva i habilitats socials, al qual han particpat els grups de Sa Coma, Son Carrió i Sant LLorenç.
Enguany el taller han estat un total de 65 participants, la majoria dones, només hi han assistit 3 homes. Les dues tècniques que han realitzat els tallers han estat Margalida Pocoví Fernández (Educadora Social) i Neus Fullana LLadó (Treballadora Social), professionals de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials.
A la cloenda les tècniques varen fer entrega a tots i totes les participants del llibre de receptes “A la Llar cuinam vida” de l’autora Francisca Bergas Frau, i amb il·lustracions de Pep Canyelles Sabater.
L’Ajuntament va aportar un bon berenar de panades i aubercocs per celebrar la cloenda del curs.
El Delegat de sa Coma (en funcions) Nicolau Bordal, va felicitar a tots i totes les participants el curs i va aprofitar l’acte per acomiadar-se dels assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.