De la premsa: Cal actuar.

Avui és de la presentació del Butlletí LINCC UIB (Laboratori interdisciplinari sobre Canvi Climàtic de la UIB)

Mostra:

Per als que seguim de prop les notícies sobre el canvi climàtic, els darrers mesos han estat molt preocupants: una acumulació constant de senyals negatius, sembla que de cada vegada més alarmants. Bona part de les institucions del món insisteixen en la necessitat d’actuar: a la Unió Europea es parla de fer més ambiciosos els objectius de mitigació, i el Banc Mundial proposa reorientar bilions de dòlars d’ajudes públiques. Mentrestant, però, guanyen terreny opcions polítiques que menyspreen la urgència de posar-hi remei. I, si la setmana passada parlàvem de com l’Àrtic perd gel marí ràpidament, aquesta setmana portam la dada de l’Antàrtida, en el mateix sentit. Cal actuar.

Es clar, l’Artic i l’Antàrtida ens queden lluny. A més tenim tendència a no mirar més enllà del dobler de la panxa.

(Imatge del Butlletí 203)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.