Jaume Servera del Partit Popular nou batle de Son Servera compartirà el darrer any de batlia amb els Independents

Després de quinze anys seguits d’equip de govern municipal entre PSOE i Independets a Son Servera, l’Ajuntament serverí gira a la dreta gràcies al pacte aconseguit a darrera hora entre el Partit
Popular de Jaume Servera amb vuit regidors i els tres dels Independents, que encapçala Pep Miquel Servera “Leno”.
El ple d’investidura celebrat a les 12 del migdia de dissabte dia 17 de juny, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Son Servera, el candidat del Partit Popular, Jaume Servera va assumir la batlia per tres anys en base al pacte amb els Independents en que el seu candidat Pep Miquel Servera “Leno” el darrer any de legislatura agafarà la batlia.
Jaume Servera, en el seu discurs d’investidura va fer un repàs a la seva trajectòria política, i va aprofitar per agrair a totes les persones que en el seu moment hi van dipositar la confiança. També va tenir paraules d’agraïment per a l’equip de govern que es va acomiadar dissabte, A més va manifestar: «vull mostrar la meva gratitud també a tot l’equip de persones que m’ha donat suport durant aquest temps de campanya així com a tots els ciutadans que ens van votar».
Recordar que es va qudar a un de la majoria absoluta, Servera es va compometre a treballar per a tot el municipi.
Servera quedà a un de la majoria absoluta, així els vuit regidors Populars sumats als tres dels ‘Independents donen una còmoda majoria al nou equip de govern que tindrà alcaldia compartida ja que el darrer any de mandat serà el batle Pep Servera Leno.
Els assistens al plenari es mostraren satisfets amb aquest pacte en que Jaume Servera, del Partit Popular es va convertir el passat dissabte en el nou batle de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.