Jaume Soler del Partit Popular nou batle de Sant Llorenç des Cardassar

A les 12 del migdia del dissabte dia 17 de juny de 2023 a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar, es va procedir a la sessió constitutiva de la nova corporació municipal de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar 2023-2027. El secretari de l’ajuntament Josep Lluís Obrador, acompanyat de l’interventor Antoni Crespi, va procedí a la lectura del reglament per a la constitució de la mesa d’edat, formada per Adrià Sancho com a regidor més jove, i Dolors Sánchez com a regidora de més edat. Seguidament, tots els regidors i regidores van procedir a prometre el seu càrrec. La primera per ordre alfabètic va ser Antònia Bauza, del partit XB per Balears, que es va votar a ella mateixa. Tots els regidors del PSOE votaren a favor del candidat del seu partit, Pep Jaume. Dolors Sánchez de MES també es va votar a ella mateixa. Els regidors del Partit Popular, els dos del partit Gent Costa , Cala Millor, sa Coma, s’Illot, Emília Díaz Asensió i Miguel Dominguez, i Miquel Font cap de llista de Unió Independent Carrionera, en base al pacte que feren votaren a favor de Jaume Soler, candidat del Partit Popular.
Acabades les votacions el secretari va anomenar a Jaume Soler, nou batle de Sant Llorenç des Cardassar. L’ex batle Pep Jaume li va fer entrega de la vara. El nou batle, va agafar la paraula i va demanar un fort aplaudiment per a tots els regidors i regidores dels diferents partits polítics que havien jurat el seu càrrec.
A continuació va dir “entendreu que avui és un dia històric, heu dic a títol personal i com a llorencí, per jo no hi ha un honor més gran que dirigir aquest municipi i ser el representant de tots vosaltres. Permeteu-me una seria d’agraïments el primer de tots al Partit Popular de les Illes Balears, ja que aquí davant tenc na Maria Salom, candidata del PP al Senat, que des del primer moment va confiar amb jo per dirigir aquest projecte i va fer arribar el meu desig a Marga Prohens, a Sebastià Sagrera, i a Llorenç Galmés que en tot moment varen confiar amb jo.
Vull agrair també a tots els votants, a totes les persones que ens han fet costat i ens han fet créixer, i sobre tot a la Junta Local de Sant Llorenç perquè ara fa un any quasi no ens coneixíem, vull donar-vos les gràcies per la gran feina que heu fet aquest darrer any. Agraïment que vull fer extensiu als meus pares i als meus familiars pel seu suport. Finalment com vam dir aquest pacte entre Unió Independent Carrionera, Gent per sa Coma, Cala Millor, i s’Illot, i el Partit Popular de Sant Llorenç, implica que tots els nuclis de població del municipi estiguin representats.
Per acabar demanaria un fort aplaudiment per a tots els caps de llista dels partits polítics que avui són aquí perquè ens han donat una lliçó de democràcia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.