MÉS per Sant Llorenç informa. Elecció de nou batle

Avui, a les 12 h, a l’Espai 36, s’ha procedit a l’elecció del nou batle del municipi com a resultat de les eleccions celebrades el mes de maig.

El secretari de la corporació ha procedit a la lectura de la normativa sobre la constitució del nou ajuntament i l’elecció del batle, ha llegit els resultats electorals i la proclamació dels candidats electes.

D’acord amb la Junta Electoral les persones elegides per formar part del nou consistori són:

Emília Díaz-Asensio i Miguel Domínguez per Gent Costa-El Pi

Miguel Font d’Unió Independent Carrionera

Pep Jaume, Catalina Rosselló, Adrià Sancho i Maribel Massanet per PSIB-PSOE

Jaume Soler, Juan Mestre, Catalina Ferrer i Joana Maria Cabrer pel PP

Antònia Bauzà, PER BALEARS i

Dolors Sánchez per MÉS

A continuació s’ha constituït la mesa d’edat formada pel regidors o regidores de major i menor edat. La mesa ha estat conformada per Dolors Sánchez i Adrià Sancho.

Constituïda la mesa d’edat, el secretari ha confirmat que els regidors havien presentat la declaració de béns i activitats  i que cap d’ells tenia cap incompatibilitat per exercir el càrrec i s’ha procedit a la constitució de la corporació amb la promesa de cada regidor i regidora d’acord amb la legislació vigent.

A continuació s’ha passat a l’elecció del batle de la corporació. La votació ha estat nominal. A favor de Jaume Soler han votat els dos regidors de Gent Costa-El Pi, el regidor de UICA i els quatre regidors del PP, en total set.

El regidors del PSIB-PSOE han votat a favor de Pep Jaume i Antònia Bauzà i Dolors Sánchez s’han votat a sí mateixes.

En haver obtingut la majoria de vots (set de tretze) ha estat proclamat batle de Sant Llorenç des Cardassar, Jaume Soler del Partit Popular.

Després de recollir la vara de comandament de mans del seu antecessor, el nou batle ha fet un breu discurs en el qual ha agraït el comportament democràtic de tots els caps de llista, ha donat les gràcies als seus votants i als dirigents del PP de la comunitat autònoma i als seus familiars i s’ha marcat com a  reptes treballar amb diàleg i transparència i per tal que els tres nuclis de població tornin a formar part  de Sant Llorenç, com a gran municipi.

Aixecada la sessió el nou batle ha rebut l’enhorabona de bona part dels assistents que omplien l’Espai 36.

Des de MÉS per Sant Llorenç, qua a partir d’ara forma part de l’oposició, desitjam encerts al nou batle que redundin en bé del municipi. Estam a l’espera del nomenament dels responsables de cada àrea i, sobretot, de saber el programa amb el qual el PP governarà aquests quatre anys ja que l’acord programàtic entre PP, UICA i GENT COSTA-EL PI, publicat el passat dijous, només feia referència a una gestió eficaç i transparent i al repartiment de les àrees de gestió:

” El repartiment acordat de les àrees de gestió és el següent: – PARTIT POPULAR: Batlia, Urbanisme, Hisenda, Turisme i Comerç, Educació, Joventut, Tercera Edat, Esports, Festes de Sant Llorenç, Sanitat, Coordinació d’Equip de Govern, Medi Ambient, Benestar Social, Participació ciutadana i Transparència. – UNIÓ INDEPENDENT CARRIONERA: Cultura, Festes de Son Carrió i Delegació Territorial de Son Carrió. – GENT PER SA COMA, CALA MILLOR I S’ILLOT: Policia, Serveis Generals, Manteniment d’Infraestructures públiques, Festes dels nuclis costaners”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.