Demostració de fi de curs de l’Escola de Dansa de Son Servera dirigida per Marta Solano

Dins el marc de les Festes de Sant Joan 2023 de Son Servera, el diumenge dia 18 de juny a les 19:00 h a la plaça del Mercat de Son Servera, es va celebrar la demostració de fi de curs dels alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Son Servera. Baix la direcció de Marta Solano, i la coreògrafa professora de Kids 2 i infantil Alba Galmes.Començaren l’actuació els grups Babies 1 -2019; Babies 2 – 2018, i Babies 3 – 2017. Seguidament actuaren els Kids1-2016; Kids 2- 2015; els grups Infantils del 2014/ 2013/2012. Un total de 110 alumnes participaren de la demostració.
A més dels alumnes de l’escola serverina al final actuaren els grups de competició de l’Academia Urban Diamonds:Sweet Diamonds; Big Diamonds; Roug Diamons; i Wild Diamonds. En total 50 alumnes baix la direcció de la professora dels grups de competició Marta Solano, i les coreògrafes Alba Solano, Naomi Cercos. Aquests grups han participaren els Campionat d’Espanya i Autònomic 2023, aconseguit grans èxits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.