Dia 24 de juny Rafel Riera estrena l’orgue del Convent de Manacor

Rafel Riera estrena l’orgue del Convent de Manacor dia 24 de juny.
Rafel Riera Riera (Petra, 1978) és l’organista de Lluc, el monestir de referència per als mallorquins. Ell estudià a Lluc piano i llenguatge musical, però va sentir sempre una inclinació natural cap a l’orgue. Així, va començar a acompanyar els Blauets com a pianista i organista, el cor al qual ell pertany des de nin. Aquesta afició per l’orgue el va dur a estudiar amb una de les organistes amb més renom dels països catalans, Montserrat Torrent. Cap el 2000 va iniciar classes amb ella, i després continuà els estudis al conservatori de Toulouse.
Ha estrenat algunes obres com a compositor, com un Stabat Mater que fou interpretat per primera vegada, precisament, al Convent de Manacor.
Dia 24 de juny a les 19.30 h. estrenarà l’orgue del Convent restaurat. En un concert on es preveuen obres de diverses èpoques, cal destacar el seu compromís amb la música contemporània per a orgue.
La Associació d’Amics d’Orgue del Convent convida a l’assistència a aquest concert, que presenta el quart organista convidat des de gener del 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.