Mercenaris

Quan un mercenari gira l’esquena a qui fins ara l’ha pagat o subvencionat, només vol dir que ha trobat a qualcú que li pagarà o el subvencionarà més. No hi cerqueu més raons, els mercenaris ni són patriotes ni tenen amics, ni són de dretes ni d’esquerres, són gent que consenten que hi hagi gent que mori o ho passi molt malament mentre ells s’omplen les butxaques.

Ara resulta que, segons el poder, quan en Prigozhin era pagat per l’estat rus, era un home d’estat, i ara que el paga un altre, és un terrorista.

Trobareu, sense anar molt enfora, a gent de la mateixa calanya, aquí solem dir que “vendria o mataria a sa mare per quatre cèntims”, però molts d’aquests han estat venerats de forma sistemàtica per bona part de la societat illenca. Així ens va.

Un pensament a “Mercenaris

  1. M’he perdut. Però crec que aquest home es va autodenominar ” mercenari” fa molts anus i ha actuat en operacions sagnants a Sudan Líbia, Moçambic. Fins i tot destaca per aquest aire de Stalin on menysprea la vida dels seus. Afegir que sempre que surt ho fa armat i amb aquesta chulería i imperatiu castrense. Però bé, Putin i tot país dictador té les seves vares de mesurar i són impenetrables i mai sabràs res de res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.