Musical dels alumnes de l’Escola de Música de Capdepera

El dissabte 17 i el diumenge 18 de juny el Teatre de Capdepera acollí les representacions d’Un musical d’ales i banyetes, el ja tradicional musical de musicals a càrrec de l’alumnat del programa de teatre musical de l’Escola Municipal de Música de Capdepera.
Amb text original i direcció d’Arnau Serra, la selecció musical de Bàrbara Femenias, arranjaments a càrrec de Víctor Ferragut i coreografies de Maria Antònia Gomis els onze artistes representaren una obra divertida i fresca a la par que emotiva i amb tocs de reflexió personal i social. La música en directe fou interpretada per l’orquestra de professorat del centre, sota la batuta de Víctor Ferragut.

S’ha de posar en valor el treball i evolució, al llarg dels anys, de l’alumnat del centre que defensà els seu paper amb solvència i determinació. El fet d’actuar, cantar i ballar, sovint tot a la vegada, no és tasca fàcil. D’altra banda la inversió de recursos materials i humans en la creació i posada en escena anualment d’un espectacle únic i singular.

El programa de teatre musical de l’EMMC està pensat i especialment dissenyat per a alumnat a partir dels 6 anys d’edat, sense necessitat de tenir coneixements previs en cap de les disciplines que l’integren. Actualment dos grups, un de joves i un d’adults, treballen setmanalment des de l’inici de curs l’obra feta a mida i que recull alguns dels temes més coneguts de la història del gènere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.