Sant Joan Pelut 2023

Ahir de bell nou es va dur a terme la tan nostrada i estimada festa de Sant Joan Pelut. Primer es va fer una missa al seu honor (plena de gent, inclosa la nova comitiva política al complet). Després  Sant Joan va sortir tot xalest acompanyat de la música  dels Sonadors de Sant Joan, dirigits per Joana Domenge.

A fora es va trobar amb els dos dimonis i junts feren alguns balls davant la rectoria i després es passejaren pel poble per felicitar els diferents Joans que així ho havien sol·licitat. A part dels sonadors de Sant Joan, també la Xerebanda va aportar la seva música folklòrica.

Vos deixam algunes fotos i dos vídeos (realitzats per Joan Santandreu Simonet, que com el seu nom indica, feia festa grossa):

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.