Celebrats els concerts de fi de curs dels alumnes de l’Escola de Música 440 Aula Musical a Manacor i a l’Església Nova de Son Servera

Els dies 24, 25 i 26 de juny com ja és tradició els alumnes de l’Escola de Música 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, que dirigeix Rosa Carbonell, feren els concerts de piano i bateria a la Sala La Fornal de Manacor. Varen ser 10 concerts amb una única temàtica, Escòcia. Des de l’arribada dels primers pobladors, la fauna, els clans, pel.lícules gravades a Escòcia.
Les edats dels alumnes eren entre 4 i 18 anys. Degut a la demanda d’entrades es van haver de fer els concerts durant tres dies.
Dia 28 de juny el vespre, fou l’esperat Concert de Fi de curs 2023, a l’Església Nova de Son Servera, on participà el cor i tota l’orquestra de 440, el concert va donar inici a les 21:30 h, per tal de poder permetre l’ espectacular espectacle de llums de colors que acompanyà tot el concert.
El programa del concert va ser el següent: el Cor de 440, va cantar Virgínia i com el ritme dels tambors de la pel.lícula Pocahontas, i tres cançons de les illes, Dolores i dos fandangos menorquins (sa somereta i l’amo de son carabassa).
La segona part tocà l’orquestra, els més grans tocaren B Rossette, després Sirius i Eye in the Sky (Alan Parson Project), i tots junts Juego de Tronos, Salve Regina (de pel.lícula Sister Act), We are the world, i per acabar dos temes de Lady Gaga: Hold my Hand i Poker Face
La directora Rosa Carbonell en nom propi i dels professors de l’escola 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, va donar les gràcies a tots els que han fet possible aquests events, tant els concerts de La Fornal com el de l’Església Nova de Son Servera.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.