MÉS per Sant Llorenç, informa.

El BOIB de dia 29 de juny de 2023 publica:

El nomenament de tinents de batle

NOMENAMENTS

El nomenament dels membres i la delegació de competències de la Junta de Govern

JUNTA DE GOVERN

i

La delegació d’atribucions en els regidors i regidores

DELEGACIÓ ATRIBUCIONS

 

6 pensaments a “MÉS per Sant Llorenç, informa.

    • Hola, Xavi. Trob que tens raó en que la política informativa de MÉS per Sant Llorenç deixava molt per desitjar, per això, i no és casualitat, decidírem fer un canvi de política informativa tant si formàvem part de l’equip de govern com si estàvem a l’oposició. Supòs que estaràs content d’aquesta nova manera de fer. Estam a la teva disposició per allò que hagis de menester.

  1. Es que ara no té tanta feina, I té més temps de informar. Aquestes coses millor si les fa s’oposició, ens dóna un altre punt de vista, mes objectiu direm…

    • Hola, puc admetre que hem informat més en uns dies que en molts de mesos, però no puc admetre, perquè és faltar a la veritat, que MÉS per Sant Llorenç no hagi fet feina, i molta, durant les passades legislatures. Si estàs interessat en saber de primera mà quina feina hem fet per Sant Llorenç no dubtis en contactar amb nosaltres que estarem encantats de donar-te tota la informació.

  2. Tot i que la política de CARD.CAT és permetre l’anonimat en els comentaris, a mi, particularment, m’agradaria saber amb qui estic debatent. Crec que l’intercanvi d’opinions enriqueix la democràcia i no hi ha perquè no donar la cara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.