El grup de competició Baby Master de l’Acadèmia Urban Diamonds aconseguí el 1er Premi al campionat MOD Mallorca

El MOD MALLORCA o Masters of Dance és una gran competició internacional de dansa urbana a Europa, que que es va celebrar el passat cap de setmana a Palma. Grups de tots els països i de totes les edats participen en aquest gran esdeveniment de ball amb estils com: Locking, Popping, Whacking, Punking, Vogueing, House dance, Ragga – dancehall, Funky, B.boying/B.girling, Krumping, Gansta, Comercial Dance, Hip hop. A més d’una nova categoria “all styles” reunint al mateix escenari increïbles grups de Contemporani, dansa moderna, heels i sexy style.
Les espectaculars coreografies presentades pels diferents ballarins i escoles donen lloc a un dels esdeveniments internacionals de dansa urbana més grans a Europa.
El passat diumenge dia 2 de juliol, un any més, hi participaren els grups de competició de l’Acadèmia Urban Diamonds, de Porto Cristo que dirigeix Marta Solano. El grup categoria Baby Master, aconseguiren el Primer Premi, i el Quart Premi va ser per las alumnes de la categoria infantil màster. Enhorabona a alumnes i professores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.