Estrenada la Cantata “Rua Fosca” a l’Església Nova de Son Servera

Dimarts 4 de juliol, 120 veus varen estrenar i interpretar la Cantata “Rua Fosca” a l’Església Nova de Son Servera, escenari sempre sorprenent pel seu entorn i que permet fer uns espectacles molt especials.
La música de “Rua Fosca” és de Miquel Brunet i el text, de Jaume Santandreu. Els autors de l’obra eren presents a l’acte de la qual en varen participar tot fent una petita sinopsi per tal de contextualitzar l’obra i així el públic en pogués gaudir d’una manera més profunda i entenedora. Varen recalcar “que la marginació infantil brasilera, amb la qual es varen inspirar el moment de la seva creació, per desgràcia es pot transportar perfectament a la nostra realitat. I li seguim donant l’esquena”.

Les corals, Son Servera, Felanitx, Sant Joan, i Orfeó Artanenc, juntament amb el grup de veus blanques del Conservatori de Felanitx, varen ser les encarregades de dur a terme aquest projecte. Varen comptar amb la presència de les sopranos Fanny Marí i Maia Planas en els papers d’Anna i Luizao respectivament.

Cal destecar la presència de Pep Alvarez, cantant dels Anegats, en el paper de Rei Gaspar. Amb acompanyament de l’Orquestra Lauseta i tot dirigit magistralment per Xisco Amengual, el qual va aconseguir una versió del tot emocional i amb una justesa perfecte.

El públic i els concertistes varen gaudir de manera molt intensa el concert. L’actuació posava la pell de gallina sent part d’un espectacle magistral on es va donar veu a tots aquells nins del món que no en tenen. El nombrós públic present va aplaudir intensament una interpretació extraordinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.